Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@18:10:20 GMT

چرا"نگاه یک"پس از ۲۱سال تعطیل شد؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۳۴۲۵

حسن نهضت که سال‌هاست تهیه‌ی برنامه‌های سیاسی تلویزیون را عهده‌دار بوده، علت تعطیلی برنامه «نگاه یک» از تلویزیون را تصمیم معاونت سیاسی عنوان و درباره‌ی این اتفاق توضیحاتی را مطرح کرد. ناطقان: این تهیه‌کننده برنامه‌های سیاسی تلویزیون درباره‌ی حذف برنامه «نگاه یک»، اظهار کرد: هر برنامه‌ای یک آغاز و یک پایانی دارد؛ برنامه «نگاه یک» هم بنا به تصمیم معاونت محترم سیاسی سازمان تمام شد و برنامه‌ای با عنوان «صف اول» در همان قالب و با همان محتوا تولید و جایگزین این برنامه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نهضت درباه‌ی حذف برنامه قدیمی «نگاه یک» پس از ۲۱ سال تولید و پخش، توضیح داد:  به عنوان تهیه‌کننده‌ای که سال‌های سال است در سازمان صداوسیما کار می‌کند، روزی به ما می‌گویند برنامه‌ای را تولید کن و روزی هم می‌گویند تولید نکن. این تصمیم بنا به تشخیص روسای معاونت سیاسی سازمان صداوسیما بوده که تصمیم گرفته‌اند برنامه «نگاه یک» نباشد و «صف اول» جایگزین باشد.

او در عین حال گفت: به هر حال معتقدم تلویزیون باید از برنامه‌هایی که در مدت طولانی روی آنها هزینه می‌کند و تبدیل به بِرند می‌شوند، محافظت کند. «نگاه یک» برنامه‌ای است که در طول این سال‌ها اغلب وزرا ـ چه اصلاح‌طلب و چه اصولگرا ـ چه سران ارتش و سپاه همه از تولید آن تشکر و قدردانی کرده‌اند و از نظر محتوایی و اجرای برنامه توسط آقای مهدی قلی هم راضی بودند.  

تهیه‌کننده «مناظره‌ها» یادآور شد: برنامه «نگاه یک» هر سال در طول ایام عید نوروز و رمضان به صورت مقطعی تعطیل می‌شد و امسال نیز این تعطیلی پشت سر هم بود که پس از پایان تعطیلات در حال آماده کردن برنامه برای شروع بودیم که به تصمیم معاونت سیاسی این اتفاق افتاد.

نهضت ادامه داد: ملاک‌های یک برنامه قابل قبول در تلویزیون این است که مجری، ساختار، پژوهش و تحقیقِ قوی داشته باشد که به لطف خدا ما در برنامه «نگاه یک» این ویژگی ها را داشتیم و آرزو می‌کنم در برنامه «صف اول» هم این اتفاق بیفتد. برنامه «صف اول» شروع به تولید در همان قالب «نگاه یک» کرده است با این تفاوت که عوامل تولید و مجری تغییر کرده‌اند. محتوای برنامه در «نگاه یک» گفت‌وگو با مسئولان اول نظام بود، در این برنامه نیز همان‌گونه که از عنوان آن پیداست، ساختار بر همین است. حال آقایان تصمیم گرفتند که «نگاه یک» نباشد.

نهضت در پاسخ به اینکه آیا از سازمان صداوسیما خداحافظی کرده است یا برنامه دیگری خواهد داشت؟ اظهار کرد: از بدو ورود به صداوسیما و نزدیک به ۳۰ سال است که در معاونت سیاسی بوده‌ام. کم و بیش در این سه دهه برنامه‌های سیاسی زیادی تولید کردم و شاید بتوان گفت سنگین‌ترین برنامه‌ها را ساخته‌ام. اکنون نیز در صداوسیما حضور دادم و هر چه معاونت بفرماید اطاعت می‌کنم. فعلا دو روز است که متوجه شدم برنامه «نگاه یک» تعطیل شده است.

نهضت در پایان برای عوامل برنامه «صف اول» آرزوی موفقیت کرد و درباره‌ی تیم تولید این برنامه یادآور شد: برنامه «صف اول» زیر نظر خبرگزاری صداوسیماست و مجری برنامه هم آقای عابدینی هستند. 
منبع: ایسنا برچسب ها: نگاه یک ، 21سال ، تعطیل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نگاه یک 21سال تعطیل معاونت سیاسی برنامه ای برنامه ها ی برنامه نگاه یک صف اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای راه اندازی خط تولید

خط تولید به یک سیستم تولید انبوه گفته می‌شود که در طی آن یک محصول یا خدمات به صورت مرحله‌ای و از طریق تجهیزات و نیروی انسانی مختلف ساخته می‌شود. خط تولید به شرکت این امکان را می‌دهد که با کاهش زمان و هزینه‌ها تولید بهتری داشته باشد.

یکی از نتایج انقلاب صنعتی، راه اندازی خط تولید بود که در زمینه‌های مختلفی مانند الکترونیک، خودروسازی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. راه اندازی خط تولید یک فرایند چالش برانگیز و پیچیده است و نیاز به طراحی، برنامه ریزی، تحلیل، اجرا و کنترل دارد. در این مقاله قصد داریم به مطالبی در زمینه راهنمای راه اندازی خط تولید اشاره کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه با ما همراه باشید‌.

مراحل راهنمای راه اندازی خط تولید

در این بخش به ۵ مرحله راه اندازی خط تولید اشاره می‌کنیم که شامل موارد زیر است:

تعیین نیازهای خط تولید انتخاب فناوری مناسب طراحی خط تولید اجرای خط تولید کنترل خط تولید

در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم:

مرحله اول: تعیین نیازهای خط تولید

مرحله اول از راهنمای راه اندازی خط تولید، تعیین نیازهای تولید است. پیش از هرچیزی برای راه اندازی خط تولید، باید محصولی که می‌خواهید تولید کنید را مشخص کنید. محصول مورد نظر باید چه ویژگی کمی و کیفی داشته باشد. چه بازار هدفی را در نظر دارید. چه ظرفیت تولیدی مورد نظر شماست. این موارد می‌تواند شما را در جهت طراحی خط تولید کمک کند.

مرحله دوم: انتخاب فناوری مناسب

پیش از راه اندازی خط تولید، باید فناوری‌های مناسب برای فرایندهای تولید، ذخیره سازی، بسته بندی، حمل و نقل و... را انتخاب کنید. این فناوری می‌تواند شامل دستگاه‌های خودکار، نیمه خودکار یا دستی باشد‌. همچنین باید توجه داشته باشید که فناوری‌های انتخاب شده با یکدیگر سازگاری داشته باشند و قابل اتصال و تعویض باشند.

مرحله سوم: طراحی خط تولید

طراحی خط تولید شامل تعیین مکان، شکل، ابعاد، ترتیب فرایندهای تولید و همچنین فضای لازم برای آن‌ها است. در این مرحله از راه اندازی خط تولید می‌بایست به فاکتورهای مهمی همچون زمان سیکل، جریان مواد، اشغال فضا، ضایعات، زمان تعویض، بهداشت و... توجه کنید. مهم‌ترین هدف از طراحی خط تولید افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و همچنین بهبود کیفیت است.

مرحله چهارم: اجرای خط تولید

پس از مرحله خط تولید، می‌بایست به مرحله اجرای خط تولید بپردازید. در این مرحله باید خریداری فناوری‌های انتخاب شده، نصب و راه اندازی آن را انجام دهید. در این مرحله باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنید. همچنین درصورت رو به رو شدن با مشکلات مالی، انسانی و یا فنی، باید با انتخاب راه حل های مناسب به مشکلات پاسخ دهید.

مرحله پنجم: کنترل خط تولید

پس از اجرای مرحله چهارم، مرحله پنجم از راهنمای راه اندازی خط تولید، کنترل آن است. در این مرحله باید عملکرد خط تولید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای این کار باید به تعریف و اندازه گیری معیارهای سنجش عملکرد خط تولید بپردازید. این معیارها معمولا شامل بهره وری، سودآوری، کیفیت، هزینه‌ها، کارایی و..‌. هستند.

کنترل کیفیت خط تولید چیست؟

کنترل کیفیت شامل آزمایش واحدهای محصول و تعیین این مسئله که آیا آن‌ها با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارند یا خیر، می‌شود. مهم‌ترین هدف از انجام این آزمایش، تعیین هرگونه نیاز جهت اقدامات اصلاحی در مسیر فرایند تولید است. یک کنترل کیفیت مناسب به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در جهت پاسخ به تقاضای مشتریان خود به صورت مطلوب عمل کنند و محصولات بهتری را ارائه کنند. تعریف کنترل های مشخص و به خصوص، از جمله جنبه‌های مهم کنترل کیفیت است.

برنامه ریزی تولید در راهنمای راه اندازی تولید

برنامه ریزی تولید نوعی فرایند است که شامل تعیین استراتژی‌ها، کنترل فرایند‌های تولیدی، زمان‌بندی ها و... در جهت بهبود کیفیت محصول است. این فرایند به کسب و کارها در جهت بهینه کردن منابع خود کمک می‌کند. به عبارتی دیگر، به تدوین راهنمای طراحی تولید یک محصول یا خدماتی دیگر که به سازمان‌ها در جهت بهره‌وری فرایند تولید کمک می‌کند، برنامه‌ ریزی تولید گفته می‌شود. از این رو برنامه ریزی تولید یکی از گام‌های مهم و اساسی در راهنمای راه اندازی خط تولید به شمار می‌رود.

نرم افزار erp چه نقشی در خط تولید دارد؟

نرم افزار erp یا همان برنامه ریزی منابع سازمان، یک سیستم نرم افزار ماژولار است که با هدف یکپارچه سازی فرایند‌های اصلی کسب و کارها در سیستم واحد، طراحی و تولید شده است. این نرم افزار شامل مولفه‌های اصلی یک نرم افزار است که معمولا با نام ماژول شناخته می‌شوند. آنچه نرم افزار erp را از دیگر نرم افزارها متمایز می‌کند، یک پایگاه داده مشترک است که با استفاده از ماژول‌های مختلف به اطلاعات دسترسی پیدا می‌کنند. برخی از این ماژول‌ها با دیگر ماژول‌های درگیر در فرایند کسب و کار به اشتراک گذاشته شده‌اند.

چطور می‌توان خط تولید یک شرکت را مدیریت کرد؟

در هنگام مدیریت خط تولید، می‌بایست به برخی عوامل مهم توجه کافی داشته باشید. در این‌جا قصد داریم شما را با این عوامل آشنا کنیم. به صورت کلی از جمله عواملی که در مدیریت خط تولید یک شرکت موثر است، عبارت است از:

افزایش میزان شفافیت سازی در فروش و استراتژی بازاریابی درک راه و روش بازاریابی و روش چگونه فروختن غرق شدن در کار با اشتیاق و علاقه فراوان عمل کردن و وارد کار شدن( اجرای نتایج) چگونه می‌توان یک خط تولید با راندمان و بازدهی بالا ایجاد کرد؟

در این قسمت از مقاله می‌خواهیم شما را با مواردی که در راندمان و بازدهی بیشتر خط تولید موثر هستند، آشنا کنیم. جهت کسب اطلاعات گسترده‌تر، در ادامه با ما همراه باشید.

برنامه ریزی دقیق جهت جلوگیری از موانع پایبندی به برنامه ریزی انجام شده تهیه نرم افزارهای به روز و جدید ارتقای سطح بین مهندسی و تولید مراقبت از تجهیزات و سالم نگه داشتن آن‌ها جمع بندی

در این مقاله به بررسی راهنمای راه اندازی خط تولید، تعریف مفهوم خط تولید و مباحثی از این دست پرداختیم. استفاده از فناوری و تکنولوژی‌های نرم افزاری برای مدیریت خط تولید الزامی است. به همین جهت نرم افزار. SAP ERP گزینه‌ای مناسب برای این بخش است. برای آشنایی بیشتر با این محصول می‌توانید با مجموعه Msys به آدر سایت https://www.msys.ir/ در ارتباط باشید. این مجموعه فعالیت ابتدایی خود را با هدف ارائه دیدگاه‌های erp و همچنین معرفی محصولات تراز اول دنیا آغاز کرده است. امروزه استفاده از سیستم‌های نرم افزارهای ناکارآمد و قدیمی، مانع رشد و پیشرفت بسیاری از شرکت‌های داخلی می‌شود. از این رو سعی کنید از طریق سیستم‌های نرم افزاری امروزی و کارآمد، در راه اندازی خط تولید شرکت یا کسب و کار خود، به صورت مطلوب عمل کنید.

دیگر خبرها

  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه رئال برای جشن قهرمانی اعلام شد
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد