Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@09:10:09 GMT

وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۰۹۹۴

وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان

ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در گیلان خبرداد و گفت: می توان از ۷۰۰ کارخانه راکد، ۳۰۰ کارخانه را راه اندازی کرد.

سیاوش آقاجانی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: باید در راستای ارتقای سرمایه اجتماعی کشور گام برداریم و این مهم زمانی اتفاق می افتد که مدیران خادمان خوبی برای مردم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: تعاونی های ضعیف، ورشکسته و راکد قطعا باعث ترویج بخش تعاون نمی شوند و در این راستا تعاونی ها باید جایی تشکیل شوند و در زمینه ای فعالیت کنند که موفق باشند.

آقاجانی با بیان اینکه به دلیل سو مدیریت در دستگاه های متولی، تعاونی های مسکن مهر نتوانستند در استان به اندازه کافی موفق عمل کنند، تصریح کرد: به دلیل سوءمدیریت این دستگاه ها، اعضای تعاونی ها با مشکلاتی مواجه شدند که در این راستا بازرسی های لازم صورت گرفته، ایرادات و مشکلات احصا شده و فرایندهای مشکل دار اصلاح شده اند و امید است بتوانیم هر چه زودتر پروژه های تعاونی های مسکن مهر را به اتمام برسانیم.

آقاجانی از وجود ۷۰۰ کارخانه تعطیل و راکد در استان خبر داد و گفت: تلاش ما در استان حمایت از تولید ملی است و در این راستا در کنار استانداری و با حمایت صمت، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های مرتبط می توان از ۷۰۰ کارخانه راکد،   ۳۰۰ کارخانه را راه اندازی کرد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، عمده مشاغل خانگی را ثبت محور عنوان کرد و گفت: در خصوص ثبت مشاغل خانگی؛ با توجه به رصد ها، بررسی ها و همچنین عدم نیاز به صدور مجوز برای این مشاغل در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، ۶۰ شغل خانگی و  در سه ماهه اول سالجاری  ۴۲۸ شغل خانگی ایجاد شد.

آقاجانی خاطرنشان کرد: در سه ماهه اول ۱۴۰۰، ۱۲۱مجوز مشاغل خانگی و هچنین در سه ماهه اول سالجاری نیز ۶۸۶ مجوز دریافت کردند.

وی گفت: با رصد فعالیت اتباع بیگانه در استان نیز، طی سال سالجاری، ۴۹ نفر کشف شده و برگردانده شدند.

وی در خصوص صدور مجوز نهادهای کارآفرینی گفت: در سه ماه اول سال ۱۴۰۰ دو مجوز صادر شد و طی سه ماهه اول سالجاری ۱۰ مجوز صادر شده است.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به آموزش های کارآفرینی که توسط باشگاه کارآفرینان نوجوان انجام می شود،   یادآورشد: طی سه ماهه اول سال ۱۴۰۰، ۷۰۰ نفر ساعت آموزش و در سه ماهه اول سالجاری، هزار و ۱۵۰ نفر ساعت آموزش صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در خصوص تبصره ۱۸ موضوع تسهیلات با هدف ایجاد اشتغال و تسهیلات یارانه ای خاطرنشان کرد: در سالجاری ۶۳ طرح با رقم کلی ۳۸ میلیارد تومان با هدف ایجاد ۲۶۵ مورد اشتغال تایید شده که ۲۲ طرح تسهیلاتی به مبلغ ۹ میلیاردتومان دریافت کردند و ۵۱ مورد اشتغال ایجاد شده است، مابقی نیز بزودی به اتمام می رسد.

آقاجانی گفت: در خصوص بازدید از طرح های اشتغالزایی، رویکرد دولت همه شماری و اطلاع یافتن از همه شغل های ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه طی سه ماهه اول سال ۱۴۰۰،   ۱۰ بازدید از طرح های اشتغالزایی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: طی سه ماهه سالجاری ۲۴ بازدید از طرح های اشتغالزایی صورت گرفته است که توسط دبیرخانه کارگروه اشتغال و بنده انجام شده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت:‌ در بحث پشتیبانی و اداری،   رویکرد وزارت مردم و همچنین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در توزیع منابع بین ادارات رویکردی عدالت محور نسبت به گذشته بوده است

وی خاطرنشان کرد: برخورد با تخلفات و معرفی به دادگاه در خصوص کارگاه های خطر آفرین و کارگاه هایی که حقوق کارگران در آنها تضییع می شود به عنوان یکی از اقدامات پیشگیرانه به صورت ویژه در دستور کار مدیریت روابط کار قرار دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: در حمایت از تولید و کارآفرینی نگاه و رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به گونه ای است که مسیر حمایت از تولید موجب تضییع حقوق کارگر نشود و در این راستا فرآیندهای مشکل دار اصلاح شده اند.

وی در بحث سه جانبه گرایی نیز گفت : دنبال افزایش تشکیل شوراهای اسلامی کار هستیم و این شورا ها باید با حمایت کارفرمایان تشکیل شوند.

وی تصریح کرد: شوراهای اسلامی کار ضمن مطالبه حق و حقوق کارگران، حامیان خوبی برای تولید نیز هستند.

آقاجانی در ادامه گفت: در گذشته بر عملکرد تشکلات و انجمن های صنفی نظارت نمی شد و این عدم نظارت چالش هایی را به ویژه در انجمن های صنفی کارگران ساختمانی به وجود آورد.

وی با بیان این مطلب از ورود به فاز اجرایی و عملیاتی در بحث نظارت بر عملکرد تشکلات و انجمن های صنفی طی هفته جاری خبر داد.

مدیرکل تعاون در  ادامه با بیان اینکه مردمی سازی و توضیح عادلانه یارانه از اقدامات مهم دولت در بخش اجتماعی است افزود:  حدود ۷ هزار مراجعه کننده داشتیم که با راه اندازی سامانه های وزارت کار و ستاد هدفمندی یارانه ها، فرایند اعتراض از طریق این سامانه ها برای مردم تشریح شد و معترضین در حال حاضر منتظر نتیجه رسیدگی به اعتراضات خود هستند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كارخانه واحدهای راکد تعطيلي تعاون کارآفرینی کار و رفاه اجتماعی استان سه ماهه اول سالجاری سه ماهه اول سال مدیرکل تعاون اول سال ۱۴۰۰ ۷۰۰ کارخانه طی سه ماهه تعاونی ها کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر تعاون، کار رفاه اجتماعی گفت: لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در کمیسیون مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

صولت مرتضوی در پایان جلسه هیات دولت درباره لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران گفت: این موضوع در کمیسیون اصلی مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیمه کارگران عنوان کرد: افزایش حقوق را انجام دادیم نماینده کارگران و کارفرمایان در جلسات مربوطه پیشنهاد داده بودند که افزایش بیمه طبق مبنای درستی انجام شود تا در دوران بازنشستگی کارگران اثر داشته باشد. بر همین اساس افزایش‌ها را در ردیف‌های مبنا انجام دادیم که بیش از ۳۵ درصد است و نسبت به سال قبل ۹ درصد امسال بیش از سال قبل افزایش داشته است. امیدواریم با مدیریت اقتصادی از سوی دولت و مهار تورم و کمک های معیشیتی بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

 

 

وی در خصوص مسکن کارگری بیان کرد: در این خصوص قرارگاه مسکن تشکیل داده شد و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت تعاون و مدیران کارخانجات تلاش می‌کنند تا فرآیندها کوتاه شود. بانک رفاه کارگران هم متولی تسهیلات تعاونی‌های کارگری شد که گام مهمی به جلو است.

مرتضوی درباره لایحه جامع اشتغال اظهار داشت: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده است تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند و در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد