Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیا گفت: با اطلاعاتی که از دستگاه‌های مختلف احصا شد، بیش از ۵۲ هزار واحد تعطیل و نیمه‌فعال را شناسایی کرده‌ایم.

به گزارش حوزه دولت ایران اکونومیست، سید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق‌محروم نهاد ریاست جمهوری و نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیا در برنامه «ایران‌شهر» شبکه افق درباره تعداد کارخانه‌های تعطیل‌شده گفت: یکی از اشکالاتی که در کشور از ابتدای دولت سیزدهم مشاهده می‌شد، نبود آمار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدنی گفت: وقتی صحبت از تعطیلی واحدهای اقتصادی می‌شود، تلقی واحدهای صنعتی از آن صورت می‌گیرد، در حالی که واحدهای اقتصادی شامل همه حوزه‌های کشاورزی، معدنی، گردشگری، خدمات و می‌شود. در حوزه صنعت هم آمار مشخصی داریم اما در بقیه حوزه‌ها خیر.

وی با اشاره به شناسایی ۵۲ هزار واحد تعطیل یا نیمه‌تعطیل گفت: کاری که ما در نهضت احیای واحدهای اقتصادی انجام دادیم این بود که در گام اول آمار دقیقی داشته باشیم. با کمک فرمانداران سراسر کشور و اطلاعاتی که از دستگاه‌های مختلف احصا شد، به اطلاعات خوبی دست پیدا کردیم و براساس آنچه در سامانه ثبت شده، بیش از ۵۲ هزار واحد تعطیل یا نیمه‌تعطیل شناسایی کردیم. البته پیش‌بینی ما بیشتر از این عدد است. 

مدنی با اشاره به علت تعطیلی این واحدها بیان داشت: برآورد ما این است که نزدیک به ۴۹ درصد واحدها به‌خاطر موضوعات مربوط به تأمین مالی تعطیل شده‌اند. نزدیک به ۲۴ درصد آن‌ها به‌دلیل موضوعات مربوط به تکنولوژی و حدود ۱۲ درصد هم به‌دلیل عدم بازاریابی تعطیل شده‌اند.

وی افزود:البته عمده این اطلاعات از روی خوداظهاری صاحبان این کارخانه‌هاست؛ گرچه ما معتقدیم دلیل عمده تعطیلات این واحدها موضوع سوءمدیریت است. مثلاً کسی رفته و کار تولیدی راه انداخته اما به دلیل آنکه این کار را بلد نبوده از اداره آن عاجز مانده است. در حقیقت برآورد ما این است که بیش از ۵۰ درصد دلایل موضوعات مدیریتی است. 

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیا در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره واگذاری‌های نادرست در دولت قبلی و ارتباط آن با تعطیلی واحدهای اقتصادی گفت: در یک مقطع در واگذاری‌ها رانتی ایجاد و همین موضوع باعث شده بود افراد فرصت‌طلب و سوءاستفاده‌گر بیایند و به بدترین شکل ممکن از این فرصت استفاده کنند.

وی افزود: ترفند آن‌ها این بود که تا حد توان شرکت را زیان‌ده و بدهکار به بانک نشان دهند تا با استفاده از این موضوع بتوانند قیمت آن کارخانه یا واحد تولیدی را پایین بیاورند!

مدنی تأکید کرد: برای دولت سیزدهم در موضوع واگذاری‌ها بسیار مهم است که در ابتدا شرکت سرمایه‌پذیر شود و سپس واگذار شود. این موضوع در نقطه مقابل فعالیت افرادی است که شرکت را زیان‌ده جلوه می‌دادند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: نهاد ریاست جمهوری ، سید ابراهیم رییسی ، دولت سیزدهم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نهاد ریاست جمهوری سید ابراهیم رییسی دولت سیزدهم واحدهای اقتصادی ۵۲ هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۵۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رمضانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج گفت: دور دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه باقی مانده از دوره قبل در سراسر کشور و به تبع آن در شهرستان‌های کرج، فردیس و اشتهارد برگزار می‌شود و ۲۱ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری مانور سیاسی و انتخاباتی دور دوم مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه هستیم.

وی با اشاره به رقابت دو نامزد انتخاباتی در این دوره عنوان کرد: بیش از ۱۴ هزار نفر نیرو برای برگزاری مانور انتخاباتی آموزش دیده‌اند. همچنین در کرج و بخش آسارا ۶۶۸ شعبه اخذ رأی، در فردیس ۱۵۸ شعبه و در اشتهارد نیز ۴۸ شعبه فعال می‌شوند. واجدان شرایط برای شرکت در این دوره متولدان قبل از ۲۱ اردیبهشت سال ۱۳۸۵ و افرادی که در دور اول در این حوزه رأی داده‌اند یا نداده‌اند هستند.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با بیان اینکه ۱۳ تا ۲۰ اردیبهشت ماه فرصت تبلیغات انتخاباتی دو نامزد است، به دستور نماینده ولی فقیه در استان البرز مبنی بر ضرورت تبیین اهداف، مأموریت‌ها و خدمات دولت سیزدهم برای مردم توسط مسؤولان و مدیران گفت: بیش از ۱۸۷ واحد نیمه فعال و راکد کرج در راستای احیای واحدهای صنعتی به چرخه تولید بازگشتند و در این زمینه رتبه اول کشور را کسب کردیم.

رمضانی با اشاره به کسب رتبه اول کشور در پرداخت تسهیلات به کارخانه‌های صنعتی و مولدان اقتصادی بیان کرد: نرخ بیکاری استان البرز در زمستان سال گذشته ۸.۳ درصد و سه دهم درصد از نرخ بیکاری کشور پایین‌تر بود. همچنین ۴ هزار و ۳۰۲ مجوز مشاغل خانگی صادر و یک هزار و ۴۵۶ پروژه در سامانه منتاک وزارت کشور بارگذاری و انجام و تقدیم مردم شهرستان کرج شد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته شهرستان‌های کرج و طالقان از لحاظ گازکشی سبز شدند و با بیان اینکه بیش از یک هزار میلیارد تومان برای این کار هزینه شد، از ساخت بیش از ۴۵۰ کلاس درس در قالب نهضت مدرسه سازی خبر داد و افزود: مرکز جامع و پیشرفته سرطان و گامانایف در کرج به عنوان دومین مرکز پیشرفته کشور در هفته دولت یا زودتر از آن افتتاح خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با بیان اینکه پیشرفته‌ترین بیمارستان بخش خصوصی در کرج آماده افتتاح است، از افتتاح کلینیک فوق تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر خبر داد و افزود: در آینده‌ای نه چندان دور شاهد افتتاح ابرپروژه هایی همچون قطار شهری، اتوبوس برقی و بی آر تی، کنارگذر شمالی حاج قاسم سلیمانی، ورزشگاه انقلاب و مصلای بزرگ کرج با حضور رئیس جمهور خواهیم بود.

رمضانی با اشاره به اختصاص ۲۰ درصد از اعتبارات عمرانی کرج به مناطق کم برخوردار و حاشیه‌ای شهر مطرح کرد: بیش از ۶۰ زمین چمن مصنوعی در مناطق کم برخوردار کرج افتتاح شده و ۵۰ زمین دیگر نیز تحویل مردم خواهند شد. همچنین در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، ۳ هزار و ۶۵۰ تن برنج، یک هزار و ۹۰۰ تن شکر، ۲ هزار و ۹۰۰ تن مرغ منجمد، ۳۹۰ تن گوشت منجمد و یک هزار تن میوه شب عید توزیع شد.

کد خبر 6095596

دیگر خبرها

  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است